Hotels & appartementen in Sevilla

Verblijven in Sevilla: Hotels & Accomodaties

Een stedentrip kan erg intensief zijn. Je wilt in die paar dagen dat je in de stad bent natuurlijk zoveel mogelijk doen, beleven en verkennen. Daarnaast wil je op tijd kunnen bijkomen en uitrusten om weer met frisse energie je stedentrip te beleven.

In Sevilla is geen gebrek aan hotels, accommodaties en mogelijkheden om dat te doen. Je hebt veel keuze uit verschillende verblijven:

  1. Hotels
  2. Vakantiehuizen
  3. Bed & Breakfasts
  4. Appartementen

Hotels in Sevilla

In Sevilla en omgeving is aan hotels geen gebrek: er zijn honderden hotels waar je uit kunt kiezen! Dat maakt het er enerzijds niet makkelijker op, anderzijds weet je zeker dat er altijd een hotel is waar je terecht kunt.

Via sites als Booking en Trivago vind je snel een hotel wat aan jouw wensen voldoet. Ook hebben deze sites vaak hele goede deals wat je stedentrip weer een stuk voordeliger maakt.

Tips voor het boeken van een hotel in Sevilla

  • Kies een arrangement zonder ontbijt. Het is veel voordeliger om ergens in de stad een ontbijtje te eten welke ook een stuk smaakvoller zijn
  • Probeer om direct bij het hotel zelf te boeken voor een extra korting (is niet altijd mogelijk vanwege strenge contracten met o.a. Booking)

Appartementen in Sevilla

Liever wat meer zelfstandigheid tijdens je verblijf? Kies dan voor een appartement. Ook daar zijn er genoeg van in Sevilla 😉

Het voordeel van een appartement is dat ze vaak net wat ruimer zijn dan een hotelkamer, je een eigen keuken hebt en meestal ook wat meer faciliteiten.

Een ander groot voordeel van een appartement huren in Sevilla is dat je vaak minder geld kwijt bent dan bij een hotel. Dat geldt al helemaal als je buiten het centrum verblijft.

Je kunt snel een appartement vinden welke helemaal bij jou past via de verhuursites AirBnB en HomeAway. Hier kun je makkelijk filteren op je budget, de wijk en meer. Daarnaast kun je hier eerst persoonlijk contact hebben met de verhuurders, weet je gelijk waar je aan toe bent. 🙂

Andere accommodaties in Sevilla

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.